Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nabíjení mobilu

Od: robert99 odpovědí: 6 změna:
Dobrý den. Když dám mobil do nabíječky na jednu sekundu se ukáže že nabíjí a potom přestane, po chvíli znovu a takto pořád dokola. Z ničeho nic mi to mobil začal dělat, zkoušel jsem vyčistit usb ale nepomohlo to. Nevíte někdo kde může být problém? Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Rozhodně bych zkusil jinou nabíječku, vypadá to na problém v ní, není schopna dodat dostatečný proud tak spadne napětí, načež se nabíjení ukončí, tím pádem napětí zase vzroste a tak stále dokola. Nebo v případě lepší nabíječky reaguje nějaká ochrana.

robert99
hodnocení

Nábíjení mi s touto nabíječkou fungovalo ještě včera. Zkoušel jsem i jiné a stejný problém.

A co kablík? Na to záleží skoro víc jak na nabíječce

robert99
hodnocení

Zkoušel jsem i kábl.

olinl
hodnocení

0x

Zkus RESTARTOVAT mobil, může být nějak "zaseklý" program pro nabíjení. Může být i špatná baterie (po dvou letech běžné) nebo nějaká součástka/spoj na desce tištěného spoje.

hodnocení

0x

Mě to dělala vadná elektronika nabíjení po výměně byl klid.. Ale může to být i baterka nebo flex kabel od elektroniky nabíjení..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]