Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chci se zeptat jestli 150MB/měsíc (od Vodafonu s paušálem 399,-) vystačí?
Chtěl bych využívat FB (večer, 2hod chat, občas proletět hlavní stránku, možná i mín) a seznam (novinky apod.) a ještě widget s počasím.
Děkuji za odpověď
já mám od T-Mobilu 100 MB a málokdy přetáhnu FUP.
Jen doporučuju prohlížeč Opera Mini, protože komprimuje stránky a obrázky a nemusíš přenést tolik dat. A navíc je znatelně rychlejší než "běžný" prohlížeč na mobilu (aspoň na mém HTC)
doplněno 21.12.12 22:49: a mám to taky tak, FB, instant messengery, jízdní řády, tady poradnu, počasí mám aktualizaci každou hodinu... prostě když se nudím ve vlaku (cca1,5 hodiny denně přes týden) tak jsem většinou na netu a i tak mi těch 100 MB stačí
automatické aktualizace si můžeš zakázat a přenos dat taky, úplně jednoduše. Já jsem si na to dal přepínač přímo na "plochu" a zapnu si "mobilní data" jen když je opravdu potřebuju
ajo, no chtěl bych to k Sony Xperia miro, a nejdůležitější by tam byl ten facebookovej chat asi a FB na ten bych chtěl chodit večer tak 1hod. a občas ten seznam a počasí no, ale díky
a ještě jsem se chtěl zeptat jestli to ubírá data i když nejsem na internetu? a taky jsem viděl že se stahujou automaticky aktualizace do map od googlu a že to prej ubírá data, dík
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.