Nejste přihlášen/a.
Máte někdo zkušenosti s aplikací spotify? Je tato aplikace zdarma? Lze ji používat bez mobilních dat? A je dobrá?
Předem moc děkuji za odpovědi.
5x
Dobry den, verze zdarma prehrava reklamy a nejde v ni ulozit playlist do mobilu. V placene verzi ukladat lze a potom prehravat offline obsah. Ja mam tuto aplikaci rad, nasel jsem siky ni zajimave kapely nebo skladby. Po prehrani playlistu se snazi najit podobny styl, zanr a doporucit nove skladby.
Děkuji,
takže, když nemám placenou verzi, tak je tato aplikace docela na nic, jestli jsem to pochopila dobře, že?
Verze zdarma je taky dobrá, akorát holt musíte být při poslechu připojen na internet a jednou za čtyři, pět písniček vám přehraji reklamu, abyste si koupili předplatné.
Doporučuji aplikaci prvně vyzkoušet zdarma (například doma na PC) a uvidíte. Já vlastně ani nechápu, jak jsem mohla bez Spotify fungovat. Už nikdy zdouhave stahování playlistů z uložta :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.