Dobry den muzete mi prosim poradit mam malou prenosnou tv sencor 7903T .Podporuje DVB ale ne DVB2. Nema HDMI ani scart. Je nejaka jina moznost jak tv zprovoznit aby fungovala . Dekuji.
Aha, tak ono to má dva jacky - zvlášť audio a video, já počítal s jedním kombinovaným. Potom to s tím mým kabelem asi fungovat nebude, a hlavně bohužel nevím, jaké to má zapojení těch jacků, to nevypadá na nic "standardního". V balení u toho přehrávače nebyl nějaký AV kabel? Dle specifikací by tam měl být. Jestli ho máte a můžete případně vyfotit
milena
14.06.20 16:01
milena
To je jediny co k tomu mam. Jde tam pouze cerny ty dva druhy tam nejdou.Jste moc hodny dekuji.
Koukám na příspěvek od Mikiho a napadá mě, že ten jack bude mít ty dva cinche video nebo audio dle zapojení jacku.
Tedy sehant takové kabely Jack 3,5 na 2x cinch dva kousky a zapojit jeden do audio a druhý do video. Pak nalézt cinche IN a ty zapojit do scart redukce, která se přepne na OUT (a zapojit do Settopboxu).
Pak by to mělo jet.
milena
Dekuji za pomoc ale nejak v tom tapu jeden kabel mam ten na obrazku ale do tv jde jen cernej ten zluty a bily tam nejde. A nevim do ktere zdirky zapojit ten cerny. Pak tedy koupit redukci a kabely a jsem v haji redukci tedy vim ale ty kabely nevim.Takze to bude tv-kabel-redukce-kabel-setobox? A jeste antena uz se vtom nejak neorientuji.
Když si spočítáte cenu za settopbox, redukci a fakt, že budete mít v klíně (pokud s tv sedíte v křesle nebo v posteli ležíte) tv, settopbox, spoustu drátů s redukcí a kabel v zásuvce,tak je snad lepší vyhodit a koupit jiný, který to umí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.