Nejste přihlášen/a.
Rádcové prosím poraďte, můj domáci mikrosystém - rádio s přehrávčem na 5 CD se odebral na věčnost a potřebuji poradit náhradu. Rádií s přehrávačem jsou všude vagóny, ale já bych rád opět klasický "mikrosystém" tj. rádio, možná ještě kazetu, ale hlavně přehrávač CD nejlépe zase na 5 CDéček. Ano, já vím že existují modernější způsoby, ale při pouštění se nechci prolistovávat nějakým menu a hledat co si pustím, tady prostě stisknu tlačítko a hraju na co mám chuť. A taky bych musel hromadu mých oblíbených CD převést na flešku.
Takže otázka: dělá ještě nějaký výrobce podobný systém pro domácí použití? Nehledám žádný profi HI-FI. Strejda Google mi nic nenabídnul. Dík.
Dobrý den, Vašemu požadavku vyhovuje asi nejlépe přístroj Sharp CD-BH 950 240W. Bohužel, nenašel jsem jeho prodejce v ČR, ale jestli nakupujete i z ciziny, tak by to mohla být dobrá volba (Google Vám prodejce najde). Zdravím!
Nemáte zač.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.