Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

PC : klávesnice a myš

Od: aniee odpovědí: 1 změna:
Zdravím.
Takže mám problém a nevím co dělat. Chci zapnout pc ale nejde to. Klávesnice a myš nesvítí. Obrazovka mi ukazuje tabulku, že klávesnice ztratila připojení. Zkoušela sem jak klávesnici, tak i myš vypojit a zapojit ale pořád nic. Myš (mám na USB) jsem zkoušela připojit na noťas a šla. Včera jsem na tom pc byla normálně a všechno šlapalo tak jak má.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

olinl
hodnocení

0x

První je RESTARTovat tlačítkem na počítači systém s připojenou myší i klávesnicí, klidně i třikrát-vždy po "naběhnutí". Pokud se myš a klávesnice nepřipojí, vyjmul bych záložní baterii BIOSu a po minutě vložil zpět. Pokud je možnost změřit na ni napětí, měla by mít cca 3,2 V (nová), případně koupit novou. Odhaduji, že už po restartu připojené periferie naběhnou..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]