Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výměna skla u varné desky?

Od: cekatelka* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

bohužel se mi stala taková nemilá věc, že mi praskla indukční varná deska a mám ji teď na dvě části :( díky bohu zatím funguje. Chtěla bych se poinformovat, než vyrazím do obchodu pro novou, zda by nebyla možnost objednat jen nové sklo na starý výrobek a kolik by to tak stalo. Máme výrobek od Electroluxu EHD60020P.

Moc děkuji za pomoc.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

Počítej s tím, že výměna skla (značkový servis by s ní neměl mít problém) bude stát cca 90 % nové (srovnatelné) - a narozdíl od nové, s minimálně dvouletou zárukou, bude záruka jen na sklo a práci (6 měsíců), zbytek bude při případné poruše brán jako ´starý´... Podle mne se výměna absolutně nevyplatí...

luke237
hodnocení

0x
Nove sklo? Zkus se podivat na strankach prodejce.

kejki
hodnocení

0x

Záleží na výrobci, ale třeba na levnou desku od Mory to bylo 4500,- V situaci, kdy celá deska stojí 6.600,- to asi nemá smysl. Pokud vás Electrolux příjemně překvapí, dejte vědět.

kejki

Pokud by seděla místa pro ovládání a topná hnízda, bylo by řešení na aukru - aukro.cz/... Ale muselo by se to změřit, ovládání bez potisku je o nervy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]