Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém při zapnutí notebooku

Od: sebastian odpovědí: 2 změna:
Dobrý den v počítačích se moc nevyznám a potřeboval bych poradit . Vždy když zapnu svůj notebook na mě vyskočí modrá obrazovka ( kód zastavení critical_process_die ) nejde to ani vrátit do továrního nastavení . Nevíte někdo co s tím?Děkuji
Problém při zapnutí notebooku

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

olinl
hodnocení

0x

Tovární nastavení - myslíte tím delší stisk Power (zapínacího, napájecího) tlačítka na cca 5 vteřin? (Restart Oper. Systému) Oper. systém jsou předpokládám Windowsy. Zkuste další RESTART při připojeném internetu.

houbes*
hodnocení

0x
Já si myslím, že je problém v disku a teď nevím, noťase nemám, ale u PC jsem musel vyměnit baterii cca 35 Kč. Takže nevím jestli noťas má tuhle baterku taky. Může být i nabouraný bios. Sám to asi neopravíte..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]