Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Změna barvy odeslaných zpráv - iPhone

Od: dominikakuk odpovědí: 2 změna:
Zdravím. Mám IPhone 8 plus a mám menší problém se zprávami. Vždy je odeslána sms zelená. Jenže poslední dobou se mi u přítele ukazuje u odeslaných sms modrá barva. U všech dalších (kamarádů, rodičů atd...) mám odeslané sms normálně zelenou barvou. Kde bych to mohla změnit prosím? Děkuji předem.
Změna barvy odeslaných zpráv - iPhone
Změna barvy odeslaných zpráv - iPhone #2

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lolipop
hodnocení

1x

Zelenou barvou se značí zprávy SMS.

Modrou barvou se značí zprávy iMessage- tedy něco jako messenger pro iphony. modrá barva indikuje, že by protější strana mohla mít taky iphone, proto se jí snaží poslat zprávu iMessage, které jsou na rozdíl od SMS zdarma, ale potřebuje internet, stejne jako facebook mesenger/whatsapp/viber.
Je to dobré, pokud máš hodně známých, kteří mají iphone a jsou online na datech/wifi.

Je vhodné si v nastavení nastavit, že pokud nelze zprávu iMessege doručit, odešle se jako normální SMS, nemusíš tak čekat až bude druhá strana online, aby se zpráva doručila. nastavení>zprávy>Poslat jako SMS (zapnout).

Jestli to chceš uplně vypnout a posílat rovnou sms, tak nastavení>zprávy>iMessage (vypnout).

Pokud to chceš používat, tak si v druhem řadku rozklikni a odeber email, nech tam jen číslo, jinak to dělá zmatek.

Změna barvy odeslaných zpráv - iPhone #3

111®
hodnocení

0x

nemáš tu tvoji kopretinu uloženu v oblíbených? Jinak si myslím že s tím nic neuděláš...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]