Nejste přihlášen/a.
dobrý den mam televizor samsung UE55RU7092 mám na flashdisku filmy formát MKV na které jsem koukal stáhl jsem chernobyl v MKV a tv píše že format není podporován nevíte co s tím?tak ono to šlo a najednou to nejde mě po.er :D
Protože MKV je jen forma konteneru a každý film může být vlastně složený v jiném provedení a TV to nezvládá...
Prostuduj si toto...:
Ty si nepamatuješ z dřívějška, že DVD přehrávače od no-name firem uměly vždycky přehrát mnohem více formátů než ty od velkých firem?
Obdobně autorádia - podporu mp3/wma mají většinou ty levné modely, k zavedeným výrobcům se to dostává velmi pomalu.
Nevím, jak stará ta TV je, ale je možné, že v té době formát mkv ještě nebyl rozšířen. Asi kecám, jen domněnka.
Zkus převod videa do formátu, který tato TV zvládá - měly by být uvedeny v manuálu. Programy na převod videa jsou zde:
to ano ale kdyz najedu do manualu televize tak tam je ze TV podporuje snad vsechny formaty a je tam i MKV tak jsem s toho blazen prave
ted jsem zkonvertoval to video do avi z 2gb to udelalo na 500mb funguje to ale neda se na to koukat :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.