Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč to nejde

Od: radek2 odpovědí: 14 změna:

dobrý den mam televizor samsung UE55RU7092 mám na flashdisku filmy formát MKV na které jsem koukal stáhl jsem chernobyl v MKV a tv píše že format není podporován nevíte co s tím?tak ono to šlo a najednou to nejde mě po.er :D

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Protože MKV je jen forma konteneru a každý film může být vlastně složený v jiném provedení a TV to nezvládá...

Prostuduj si toto...:

apowersoft.cz/...

radek2
hodnocení

ale nejde mi do hlavy ze setobox za 500KC to prehraje a TV za 20xxx ne ten samej film přitom

Ty si nepamatuješ z dřívějška, že DVD přehrávače od no-name firem uměly vždycky přehrát mnohem více formátů než ty od velkých firem?

Obdobně autorádia - podporu mp3/wma mají většinou ty levné modely, k zavedeným výrobcům se to dostává velmi pomalu.

radek2
hodnocení

pamatuju no :D

kepler*

Nevím, jak stará ta TV je, ale je možné, že v té době formát mkv ještě nebyl rozšířen. Asi kecám, jen domněnka.

radek2
hodnocení

tv je stara rok a něco právě :D

U relativně nové LG donedávna nešel taky kontejner MKV přehrát (přes díť DLNA). Po nedávné automaticky nabídnuté aktualizaci firmware si to už televize dokáže přebrat a matrošku akceptuje. Takže bych zkusil aktualizaci. Na vlastní zodpovědnost samozřejmě.

kepler*
hodnocení

0x

Zkus převod videa do formátu, který tato TV zvládá - měly by být uvedeny v manuálu. Programy na převod videa jsou zde:

mujsoubor.cz/...

radek2
hodnocení

to ano ale kdyz najedu do manualu televize tak tam je ze TV podporuje snad vsechny formaty a je tam i MKV tak jsem s toho blazen prave

kepler*

Tak to asi nemá ty správné kodeky, nicméně po přeformátování by to mělo jít.

radek2
hodnocení

ted jsem zkonvertoval to video do avi z 2gb to udelalo na 500mb funguje to ale neda se na to koukat :D

Nepřeváděj video v nějakým online krámu, ten s tím nadělá psí kusy logicky. Zkus třeba FormatFactory, zadej stejné rozlišení a zvuk na výstupu, akorát to převeď do mp4 třeba. Bude to trvat celkem dlouho, záleží co máš za mašinu.

111®
hodnocení

0x

no tak tu bednu vytáhni na 1/2 hodiny z elektriky, třeba se vzpamatuje..

radek2
hodnocení

muzu to skusit

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]