Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nový poskytovatel

Od: ferda66® odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,

potřeboval bych poradit s novým poskytovatelem TV signálu. Protože příjem přes anténu není možný(není signál) jsem roky zákazníkem O2. S jejich službami jsem v poslední době velice nespokojen, neustále ve večerních hodinách vypadává EPG a není pak možné pořady sledovat zpětně což je pro mne důležité, kvalita signálu, kostičkování a zamrzání zvuku i obrazu je také velice časté. Poskytovatel nic neřeší a na omluvy od automatu (nikam jinam se nedovolám) že je velký počet připojených zákazníků mě už po více jak dvouch měsících bez řešení problému vytáčí do nepříčetnosti, na písemné online reklamace žádná písemná reakce. Po tom co slyším, že předvádí Vodafon po sloučení s UPC k nim přestupovat bych si určitě nepomohl. Jaký ještě existuje bezproblémový poskytovatel mimo satelitních s kterými jsou v našem horském prostředí v zimě a ve špatném počasí také značné problemy jiný poskytovatel, je vůbec k telefoním operátorům nějaká konkurence po "kabelu"nejen "vzduchem"? Děkuji.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Můžete bezplatně, tedy přesně za korunu vyzkoušet na měsíc třeba *lepší tv* a uvidíte, jestli půjde plynule bez záseků nebo bude taky blbnout. když bude fungovat dobře tak budete mít jistotu že na vině chyb O2tv je samotná aplikace O2 a ne internetové připojení.
Na ten první měsíc vám to dají "v plné palbě"včetně prémiových a xxx kanálů. Pokud byste s tím byl svolný, přidal bych referal ( odkaz na doporučení) za který bych od nich dostal pár dní zadarmo i já.
doplněno 31.05.20 11:16: https://www.lepší.tv/objednavka/?promo=To.tak11314

hodnocení

0x

Pravděpodobně máte spíše problémy s poskytovatelem internetu. Ovšem bez znalosti konkrétní lokality nelze radit. Zeptejte se sousedů, jaký mají internet, případně na místním úřadě, jaký poskytovatel u vás operuje...

hodnocení

Internet mám rovněž od O2(tím je jejich přístup smutnější) s pruměrnou rychlostí připojení 14-16 Mbps.

Tato rychlost je i v době problémů s Tv?
hodnocení

Ano, rychlost je většinou v tomto rozmezí. Včera jsem dostal odpověď na písemnou kritiku, a to že závada je u nich a na odstranění se pracuje. Jenže tato závada není vyjimečná což by se dalo akceptovat, ale v poslední době se opakuje velmi často.

Navíc běžná IPTV pokud není v extra kvalitě běží plynule i na připojení daleko pomalejším. Problém tím pádem není na příjmu ale v tom, že jejich servery nezvládají nárůst provozu kvůli tomu že lidi seděli doma v karanténě. Vyšší příjmy by se jim samozřejmě líbily ale do investice na posílení zdrojů signálu se jim moc nechce.
hodnocení

Plně s Vámi souhlasím ke stejnému závěru jsem došel i já. S inernetem ani jeho rychlostí až na velice zřídkavé problemy nic neřeším a nic nekritizuji ( děje se a stane se všude ). Se službou Televize O2 jsem za to co platím a jak to fungovalo před čtvrt rokem a nyní opravdu nespokojen a jak tento problém řeší je plivnutí do tváře všem zákazníkům, nákup této služby nedoporučuji.

Lepší tv. Taky párkrát zamrzla ale přiznali to a hned psali že navyšují počet serverů. Navíc jim to padalo hlavně kvůli tomu že ten test za 1kč dali během karantény na dva měsíce. Teď se vrátili na ten 1měsíc zdarma ale i tak to za vyzkoušení stojí. Já už si další měsíc nekupuju. Máme slušný signál terestrického vysílání zdarma, takže platit základní programovou nabídku pro mě nemá smysl a komplet prémiovka se mi zdá drahá. Ta možnost pustit si cokoli tři měsíce zpátky je ale návyková.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]