Dobrý den,prosím o radu.Nejdou mi spárovat Fitnes hodinky XWATH s mobilem oukit s androidem 5,1.Náhle přestalo fungovat spárování.Píše to, síť není k dizpozici.Děkuji
Jakou aplikaci to k párování používá? Co jsem koukal tak FunDo a několik dalších aplikací stejného distributora Shenzenxxxxxx čelí kritice že po aktualizaci aplikace se nedaří nikomu hodinky připojit. A nezdá se, že by s tím pitomci chtěli něco dělat.
Schválně se na googleplay podívej. Pod popisem apky je uvedený autor aplikace. Jestli je tam shenzen a něco. Tak v tom nejsi sám. Já mám kliku že na těch svých aspoň můžu ručně nastavit čas a ostatní funkce takže mi nejdou jen notifikace, ale je spousta typů hodinek které si i čas rovnají podle mobilu a ty teď můžou lidi zahodit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.