Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aplikace do mobilu písničky z disku

Od: houbes* odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, využívám v mobilu disk Google a tam jsem si udělal složku a přetáhl písničky. Do mobilu jsem si nainstaloval z googlplay Cloud player, který dokáže přehrávat písničky z disku. Ale je to pouze free verze na 30 dní. Nevíte která appka je free a najde moje písničky na mém disku? Třeba VLC ale ten písničky co mám na googlu disku nenajde. Děkuji za tipy..
Aplikace do mobilu písničky z disku

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pokud to chceš přehrávat přímo z cloudu, tak buďto Náhled nebo vybrat apku.

Aplikace do mobilu písničky z disku #2
houbes*
hodnocení

Děkuji ale když to udělám tak pod vybranou appkou tak nejde udělat playlist písniček a já musim každou pustit . Nebo někde dělám ještě chybu v nastavení..

houbes*
hodnocení

Tak našel jsem ještě tenhle přehrávač přehrávat z disku a šlape suprově.. tak zatím spokojenost *tuc*
Aplikace do mobilu písničky z disku #3
31.05.20 17:04

*zdravi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]