Mám v Excel tabulce cca 500 telefonních čísel na zákazníky. Všem bych potřeboval zaslat stejnou SMS. Řešili jste někdo někdy hromadné odesílání zpráv? Určitě by nikdo neměl vidět, na kolik a na jaká čísla jsem SMS odeslal a určitě bez reklamy. Také by mělo být vidět moje tel. číslo ze kterého jsem zákazníkům psal. Máte zkušenosti s nějakou online SMS branou nebo co byste mi poradili? Pedem díky moc.
Já vím, že řešíte posílání z pc. Ale pokud by stačilo z mobilu pak skupinové SMS umí třeba textra.apk Z počítače to jako placenou službu nabízelo třeba poslatsms.cz o kterém nevim, jestli ještě funguje a možná to jde i přes emailovou schránku na centrum.cz pokud si člověk předplatí kredit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.