Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěl bych vyměnit moje staré reproduktory u gramofonu za nové a moc se v tom nevyznám. Dá někdo tip na super repro. Chtěl bych něco kolem 30.000 Kč. Mohou být i zánovní, nemusí být vyloženě nové.
Díky všem
Dobrý den, věřím značce Magnat (německá značka, německá kvalita). Viz odkaz jsou pěkné třípásmové bedny s rozsahem 16 - 35000 Hz (těžko najdete bedny jiné značky s tímto rozsahem). Zdravím!
To ale opravdu nejde...
Slyšel jsem spoustu sestav...v různých kombinacích. Reproduktory "A" si rozumí se zesilovačem "B", ale už ne s "C". Reproduktory "D" si ale se zesilovačem "C" rozumí, ale se zesilovačem "B" hrají mizerně..
Když Vám tedy napíšu, že skvělé jsou reproduktory "X", tak ano...u mne v obýváku hrají super..ale s konkrétními dalšími komponenty. Vůbec to neznamená, že Vám budou hrát s tím co máte doma stejně dobře.
Sice mám také komponenty Yamaha, ale i tak bych si nebyl jistý..
A kdybych tedy odstranil zesilovač a pořídil kvalitní aktivní reproduktory? Koukal jsem v obchodě na Bang & Olufsen a ty hrály krásně také jen s předzesilovačem.
To jsem psal v tom druhém vlákně (asi to byla Vaše otázka), B&O jsem osobně neslyšel, ale mám na tuto značku osobně názor "proč ne, když to musí být" (a máte na to), ale pro mne jedině v kompletu s komponenty stejné značky..A potom to v dobře udělaném interiéru i skvěle vypadá (a o to u této značky jde především).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.