Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Uspořádání fotek v telefonu

Od: brokecz odpovědí: 4 změna:
Zdravím, vlastním telefon Asus Zenfone 5z a mám v něm 64GB SD kartu. K prohlížení fotografií používám "galerii" od Asusu. Když jsem si všechny fotky přesunul (zkoušel jsem vyjmout i kopírovat) z interního úložiště na SD, tak se fotky a videa přeházela a u všech byl datum přesunu. Jde to nějak seřadit abych si fotky mohl přesunout třeba i na PC v pořadí, v jakém byly vyfocený?
Přesouval jsem si i screenshoty a také se vše rozhodilo. Jak to seřadit a jak předejít dalšímu rozhození při přesunu?
Děkuji, moc se v chytrých telefonech nevyznám...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mark132
hodnocení

0x

stačí místo nedomrlé asus galerie používat ke stejnému účelu výrazně vyspělejší aplikaci GOOGLE FOTKY zde s kompletní cloudovou zálohou (nekonečného počtu fotek zdarma) a pokročilými možnostmi automatické klasifikace, uspořádání a filtrace.

brokecz
hodnocení

Já ale potřebuji mít fotky přístupný kdykoliv a kdekoliv bez internetu. A i když si fotky dám na SD kartu tak jsou přeházené i v PC. Není na to nějaká appka, která by mi je v počítači seřadila tak, jak byly a pak bych je zas hodil na sd do telefonu?

tomas11*
hodnocení

0x

No v PC win7 - fotogalerie - (nemusíte se přihlašovat) tam se to srovná dle datumu jak videa tak fotky atd.

Nevím ale možná je to i ve win 10 , nepíšete jaký máte OS ,(ty pro jistotu nepoužívám.)

A v tel. v galerii mám fotky seřazeny tak jak je postupně přidávám (fotografuji , videa to samé)

doplněno 30.05.20 10:35:

Tak fotky by jste měl automaticky iukládat na kartu a ne je pak zbytečně přesouvat , pokud jste kartu neměl a dal později přesuňte do PC a v Galerii se srovnají dle data pořízení.

brokecz
hodnocení

Však já je přesunu na sd kartu, dám řadit podle datumu pořízení ale jsou rozházeny (datum pořízení je u všech datum přesunu)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]