Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tablet na vysokou na poznámky

Od: ertz odpovědí: 7 změna:

Dobrý večer,

chtěla bych si pořídit tablet, abych do školy nemusela tahat spoustu sešitů, mohla si fotit prezentace a vše mít v jednom zařízení při ruce.
Koukala jsem tak nějak po internetu a našla jsem aplikaci goodnotes 5, která mě velmi příjemně překvapila, co všechno umí.
Zároveň ale funguje pouze na iPadech, a tak nevím, či do něj investovat.
Prosím o radu, zda se vám iPady zdají dobré, jste s nimi spokojeni, a nebo spíše bych měla vybrat něco jiného. Díky
PS: Cenově jsem se poohlížela po iPadu 10.5.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladis*
hodnocení

0x

apple.com/...

Nic lepšího v tomto ohledu není... zvaž i iPad mini. Je výrazně rychlejší a menší jak 10.5, používám ho denně na 99% práce, vč. excel word a dalších app.

v iOS stačí i vestavěné poznámky, synchronizují se zcela transparentně na pozadí skrze tablety i telefony jednoho uživatele.

mark132

iPady jsou předražené vergly při veškeré úctě a tvrdit že nic lepšího není je jen prezentace klapek na očích zaslepeného appláckého fanatika, což vlastně sám podtrhujete i tím, že úmyslně odkazujete na srovnávač té samé firmy, (aby snad náhodou nebyl srovnávač objektivní a nezávislý) a nemohl se v něm objevit i jiný výrobce, že? :) to jsou klapky na očích jako prase. Sledujete celý IT svět dírkou v brčku.

Tak vážnený, samozřejmě že to co jste popsal zvládnou i android tablety, a jsou rozhodně rozumější volbou. Už jen proto že si k nim můžete koupit jakýkoliv android telefon JAKÉHOKOLIV VÝROBCE a bude se vše synchronizovat bezchybně, což se u IOS rozhodně říci nedá, ten se umí synchronizovat vždy jen s produkty JEDNOHO JEDINÉHO VÝROBCE A SICE APPLU, to je docela velké omezení nemyslíte?

Android se bude synchronizovat bezchybně? Vy jste vtipálek z druhé strany barikády, poblouzněný zastánce Androidu.
ekdkd
Jenže já mám android telefon a chtěla bych tam i kreslit a hrát si s designem. Mohli byste mi něco doporučit.?

mark132
hodnocení

0x

Mrkněte se po

GOOGLE PIXEL SLATE , luxusní záležitost od googlu založená na CHROME OS a pro zamýšlený účel VŠ pomůcky naprosto ideální (a ipad se proti tomu může jít zahrabat ve všech ohledech ho Pixel Slate předčí)

kukuc
hodnocení

ale kde ho sehnat?

hodnocení

0x
přidám se k iPadu. Máme v rodině 2, starší má 5 let a pořád krásně jede. K tomu mám externí klávesnici, nahraný Office a notebook jsem prodal, iPad s klávesnicí mi totiž úplně stačí na cesty.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]