Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

LCD TV s DVB-T - nelze naladit digitál kanály

Od: anela60* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,koupila jsem LCD TV se zabudovaným DVB-T.Mám signál přes UPS kabel.vysílání.Po zapojení TV a následném ladění se mi zobrazují pouze analogové kanály.Digitální se vůbec nenaladily. CO dělám za chybu?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Počítám že to UPS je UPC.Kabelová televize vysílá ve standartu DVB-C a ne v DVB-T!

Takže že nenaladíte digitální programy je v pořádku,nepůjde to.Jedině samostatný tuner DVB-C.

celp*

UPC Vám poskytne potřebné zařízení.Musíte se jen ozvat.Nebo samostatnou anténu a sledovat volné vysílání.

souhlasím,digitál se nenaladil protože není k dispozici. Řešte to s pokytovatelem televize UPC, ať Vám pomůže. Ovšem jak dostanete kabelový signál do TV bez DVB-C nevim. V odpovědi CELPa je asi na mysli volné vysílání = pozemní digitální ( a to přes samostatnou anténu).

jabraka*
hodnocení

0x

Dotaz je na kabelové připojení.Nemusí znamenat,že vysílá digitálně.Nalaď si analogové kanály,pokud ti je připojení nabízí.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]