Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aplikace waze

Od: bob111* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, je lepší navigace nebo Waze.Kolik je potřeba v mobilu GB a na kterém za slušnou cenu to dobře chodí.

Díky.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Já Waze používám téměř denně, i když mě někdy naštve nesmyslnou cestou (rozhodně ne nejrychlejší, nebo teoreticky rychlejší o minutu, ale klidně o několik kilometrů delší). Celkově je to super aplikace, co se týká hlášení o nehodách, kolonách, hlídkách... Ale nechal bych má vás, ať si zkusíte, co vám bude vyhovovat. Kolega používal Waze a přešel na Google Mapy, že jsou lepší. Tam se mi zase občas stalo, že úplně zapomněly na křižovatku.
Někdo si zase chválí úplně jiné navigace.
Takže za sebe můžu doporučit Waze, provází mě prakticky denně po celé republice už několik let.
Rozchodí ho snad každý dnešní chytrý telefon. Když bude mít aspoň 2 GB RAM, určitě tam Waze v pohodě poběží (míň snad dnes už ani nekoupíte).
Co se týká spotřeby dat Waze, tak za měsíc to je u mě průměrně kolem 200 MB.

hodnocení

1x

Waze mohu jen doporučit - propracoval jsem se k němu přes klasické off-line navigace, jiné programy vč GoogleMaps. I když Waze je s Google provázán, je pro mě užitečnější, protože jezdím denně napříč republikou a potřebuji dojet, ne někde zkysnout v zácpě - což mi umožňuje právě Waze, mj i díky uživatelské interakci, kdy jednotliví uživatelé hlásí kolony, uzavírky a jiné problémy na cestách.

A protože jezdím i v zahraničí -a to i v dobách, kdy byl roaming placený, sledoval jsem odběr dat - je to cca 1MB na 100km, ovšem v závislosti na přepočítávání trasy a pod. Prostě zanedbatelný objem.

bob111*
hodnocení

dík a hezký víkend

hodnocení

0x

Používám WAZE. Někdy mám sice dojem, že mě k cíly dovede naprosto nesmyslnou, horší a delší cestou, ale jinak mi vyhovuje rychlost reakce na změny v dopravě a různá upozornění.

Ano, někdy mám také ten dojem. Ale Waze to má propočítané nejen na délku trasy, ale i na množství aut které na zdánlivě lepší cestě zavazí.

hop®
hodnocení

0x

Waze jsem opustil, výhodou jsou sice upozornění na různé nestandardní situace, ale výběr cesty byl často prokazatelně nesmyslný.
Teď používám Google Mapy a jsem víceméně spokojený...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]