Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, je lepší navigace nebo Waze.Kolik je potřeba v mobilu GB a na kterém za slušnou cenu to dobře chodí.
Díky.
Waze mohu jen doporučit - propracoval jsem se k němu přes klasické off-line navigace, jiné programy vč GoogleMaps. I když Waze je s Google provázán, je pro mě užitečnější, protože jezdím denně napříč republikou a potřebuji dojet, ne někde zkysnout v zácpě - což mi umožňuje právě Waze, mj i díky uživatelské interakci, kdy jednotliví uživatelé hlásí kolony, uzavírky a jiné problémy na cestách.
A protože jezdím i v zahraničí -a to i v dobách, kdy byl roaming placený, sledoval jsem odběr dat - je to cca 1MB na 100km, ovšem v závislosti na přepočítávání trasy a pod. Prostě zanedbatelný objem.
Používám WAZE. Někdy mám sice dojem, že mě k cíly dovede naprosto nesmyslnou, horší a delší cestou, ale jinak mi vyhovuje rychlost reakce na změny v dopravě a různá upozornění.
Waze jsem opustil, výhodou jsou sice upozornění na různé nestandardní situace, ale výběr cesty byl často prokazatelně nesmyslný.
Teď používám Google Mapy a jsem víceméně spokojený...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.