Nejste přihlášen/a.
Mám na chatě LCD Tv a řeším nyní po změně vysílacího schematu Set-top box . Prošel jsem poměrně dost web stránek,ale já potřebuji jen převod do nového formátu a další funkce nepotřebuji a ani nevyužiju.Tv sledujeme jen příležitostně. Poradíte který typ?
Já mám tento. Mám 2 kusy (jeden doma, druhý na chatě) a po 1/2 roce provozu jsem naprosto spokojený. Je úplně "pitomý", zvládá jen základní unkce. Jeho výhoda jsou 2 ovladače - jeden normální a druhý "pro seniory". Ten je maximálně jednoduchý a přehledný, takže se s ním dá settopbox dostatečně ovládat, ale nedovoluje například nežádoucí rozhození nastavení settopboxu. Dá se pořídit i levněji.
Maxxo dosti chválí - dají se koupit od 600 Kč. Pozor, nutné provést bezproblémový update firmware, jinak je v čemsi problém, ale uvádí zřetelně na krabici. Dovozce mujpramen.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.