Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Samsung Galaxy S6 samovolné restartování

Od: inzulin odpovědí: 1 změna:

Dobrý večer, chci se zeptat, mám Samsung Galaxy S6 Edge a věčně se mi sám od sebe restartuje nebo zamrzne, na netu jsem četl, že to může být nějaká chyba aplikace, ale i po továrním nastavení to pokračuje stejně.

Nevíte někdo jak to fixnout prosím? Děkuji a přeji příjemný zbytek večera.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

olinl
hodnocení

0x

Pokud je telefon v záruce-reklamovat. Pokud není, zkusit ještě nahrát originální stock ROM (Firmware). Nevím kde přesně stáhnout ten pro skupinu s českou verzí, tipnu na Uložto.. Pokud si na to netroufáš, tak telefon odnést ideálně do autorizovaného servisu, tam ho "přeinstalují". Poptej se případně i v " klasickém" servisu telefonů, jestli by to zvládli (možná i levněji). Pokud to bude telefon dělat dál, tak to bude chyba na "desce".

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]