Dobrý den. Mám problém s čitelností displeje na slunci. I při 100% jasu je úroveň slabá. Porovnával jsem to s displejem Honoru 6X a úroveň 100 % jasu u LG G 6 odpovídá úrovni jasu Honoru tak na třiceti procentech. Nevíte co může být příčinou? Nemohla to nějak ovlivnit aktualizace Androidu? Mám tam nyní už Android 9. Nabídlo mě to aktualizaci hned jak jsem telefon koupil a tak jsem ji spustil. Jak Jas fungoval na starších verzích, to bohužel nevím. Ani jsem na internetu k problému malého jasu nic neobjevil. Děkuji za informaci.
V recenzích jas displeje při osvětlení sluncem považuje většina za dobrý, takže buď je chyba v nastavení nebo je displej z výroby polozmetek. Aktualizace by na jas displeje neměla mít vliv, ale podívej se v Nastavení na nabídky u "šetření" baterie.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.