Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Blbne mi SIM

Od: emiko* odpovědí: 2 změna:
Dobrý den ,mám dotaz.
Mám nový telefon od Vánoc Samsung galaxy A40.Mela jsem operátora Vodafone a vše bylo v pohodě ale před pár dnama jsem si tam dala ještě jednu simku (T-mobile) jelikož mám telefon na dvě simkarty. Ten Tmobile mi však nevyhovoval,tak jsem ju vyndala a ponechala tu Vodafone, jenže od tě doby mi to blbě. Někdy to jde úplně v pohodě a někdy to vypadne a píše to,že není vložena simka ani Sd karta,ale s SD kartou jsem nic nedělala, takže se obávám,že to bude tím slotem.. Prosím poraďte.dkeuji.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Vypněte telefon, vysuňte slot, obě karty (SD i SIM) v něm perfektně srovnejte a opatrně zasuňte zpět. Pokud se situace nezmění, pak můžete zkusit reklamovat vadu slotu.

jirka3
hodnocení

0x

Zkusila jste SIM kartu lehce vyčřistit? Třeba vlhkým hadříkem nebo lihem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]