Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fotka z mobilu zelený střed

Od: terka2003 odpovědí: 4 změna:

Ahoj, mám nový mobil xiaomi redmi 8t, vše funguje skvěle, ale když vyfotim monitor tak se mi fotka uprostřed zelená, nikde jinde to nepozoruji, nevíte čím by to mholo být? je to vada telefonu?

fotky jsou v pořádku, jen kdž chci vyfotit obrazovku počítače tak uprostřed jen obraz dozelena.

díky Terka :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jofa*
hodnocení

0x

Je to odraz silného protisvětla, které vám na snímku vykouzlí "fleky" přes nedokonalé čočky v mobilu. Stručně napsáno.

expertfotak
hodnocení

tak to bych neřekl, měl sem mnohem horší teelfon s fotákem před 5 lety a nedělal to, nyní mám stejný jako tazatelka a dělá to.

Nemáte stejný jako tazatelka, jste tazatelka. Tak pokud chcete, aby vám někdo poradil, netahejte nás za nos.

lukas32
hodnocení

0x

Terko, pokud fotíte sluníčko, může se to stát. Ale jinak by to mobil neměl dělat, určitě bych ho zašel reklamovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]