potřebuji pomoct. Mám novou bezzrcadlovku od Olympusu Mark II. Celý týden vše fotilo úplně v pořádku, strašná spokojenost. Dnes jsem fotila a od té doby nejdou nacist žádné fotky a píše to obr.nelze nacist. Zkoušela jsem už i vše resetovat, veškeré nastavení i vyndat kartu, ale píše to stále. Nevíte co by s tím mohlo být? Děkuji.
Formátovat novou kartu v foťáku je základ. Ale pokud ve čtečce na pc pojede ok, viděl bych to na nekompatibilní kartu. Sám jsem to zažil na nikonu. Dnes už na doporučení zkušených fotografů kupuju jedině sandisk extreme pro.
denisv
Ten Sandisk mám předtím se měl kingstone a pořád se mi s ní něco dělo pak jsem koupil sandisk a od té doby jsem neměl jedíný problém a to už jí mám dva roky a vystřídala dva fotoaparáty.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.