Nejste přihlášen/a.
Existuje nějaký program na úpravu fotek,kde bych z fotky viz .níže odstranil 2 bílé skřínky a plot se svislýma latěma bych nahradil plotem jiným?
V grafických editorech lze i nemožné. Záleží na znalosti a zkušenostech. Skříňky jsem vám odstranil, ale nový plot dělat nebudu. "Nemám stavební povolení" Vážně, to by bylo na dlouho.
Do třetice jsem dal pryč ještě zbytek auta a kontejner Tak určitě lepší mít originál v pořádném rozlišení. Dělal jsem to jen tak zběžně.
U tak pitomé fotky to znamená "odstranit" i stíny a domyslet bordel na dvorku za plotem a to je zbytečně moc ruční práce. To nedělá program, ale nádeník.
Udělat z domku vilu a okrasnou zahradu nebyl můj záměr. Je to "pokus", že v graf. programech lze udělat lecos. A že u toho musí sedět člověk snad každý ví a může to být i nádeník.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.