Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Program na úpravu fotek

Od: heterak® odpovědí: 17 změna:

Existuje nějaký program na úpravu fotek,kde bych z fotky viz .níže odstranil 2 bílé skřínky a plot se svislýma latěma bych nahradil plotem jiným?

Program na úpravu fotek

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jofa*
hodnocení

6x

V grafických editorech lze i nemožné. Záleží na znalosti a zkušenostech. Skříňky jsem vám odstranil, ale nový plot dělat nebudu. "Nemám stavební povolení" Vážně, to by bylo na dlouho.

Program na úpravu fotek #2
jofa*

"Zasaďte" tam thůje a nemusíte dělat plot. Jo a srovnal jsem vám komín. Vypadá, že brzy spadne.

Program na úpravu fotek #3

Skvěle, akorát by to chtělo lepší formát a rozlišení.

jofa*

Do třetice jsem dal pryč ještě zbytek auta a kontejner Tak určitě lepší mít originál v pořádném rozlišení. Dělal jsem to jen tak zběžně.

Program na úpravu fotek #4
hodnocení

To je super. :) Co to je za aplikaci? Dá se to normálně stáhnout z netu?

jofa*

Je to dělané v Zoner Studio (starší ZS15). Jestli se nechá stáhnout některé starší opravdu nevím. Snad ano.

@Jofa výborné i jsem u toho zasmál.To že mu nebudete dělat plot bylo vtipný.

17.05.20 10:07
hodnocení

0x

Ne.

Evidentně jo.

U tak pitomé fotky to znamená "odstranit" i stíny a domyslet bordel na dvorku za plotem a to je zbytečně moc ruční práce. To nedělá program, ale nádeník.

jofa*

Udělat z domku vilu a okrasnou zahradu nebyl můj záměr. Je to "pokus", že v graf. programech lze udělat lecos. A že u toho musí sedět člověk snad každý ví a může to být i nádeník.

@jofa - dobrý, z dotazu ale nějak vykukuje, že tazatel se asi chce někde chlubit chalupou, ale potřeboval by nejspíš generálku plotu.*smich2*

jofa*

Tak to rozhodně.

No, střecha levého objektu asi taky cosi vyžaduje.

Nejlepší "úprava fotky" by byla si - udělat 3D model a vyrenderovat. Povrchy jsou jednoduché, může se tím srovnat střecha, případně zapřít kadibudka ..

mark213
hodnocení

0x
Nemusíte ani použít počítač stačí android telefon či tablet a program Touch Retouch zde play.google.com/... ten přesně toto umí a je zdarma.
mark123
17.05.20 14:00
jofa*

Jako hračka možná, na nic jiného to není.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]