Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Předvolba u telefonního čísla

Od: etien odpovědí: 10 změna:

Mám kamarádku na Ukrajině, a když mi volá na telefon, objevují se mi vždy na telefonu místo jejího čísla cizí telefonní čisla a navíc se zcela jinou předvolbou než má Ukrajina. Jednou je to Belgie, podruhé Francie, Británie atd. Přitom prokazatelně volá z Ukrajiny a z jejího telefonu. Nevíte čím to je způsobeno a jaký to má smysl?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

motak
hodnocení

3x
Hovory z Ukrajiny se můžou smerovat do zahraničí přes různé poskytovatele,podle toho který je zrovna nejlevnější. takže není výjimkou,že se někde po cestě ztratí identifikace volajícího nebo se ukazují nesmysly.

hodnocení

1x

A volá skutečně normálním telefonem, nebo používá něco jako Skype a pod.?

etien

Ano volá ze svého osobního telefonu. Ale samozřejmě je to jen výjímečně, když třeba není dobrý signál na Viberu a je něco velmi důležitého.

hodnocení

0x

Nejjednodušší bude dotaz na kamarádku...od nás se toho moc nedozvíte; jedině, že by tu byl nějaký odborník na mezinárodní hovory...

lukas32
hodnocení

0x

Možná ten hovor přepojuje spojovatelka přes centrálu a pak se zobrazí "cizí" číslo.

joudic*
hodnocení

0x
a proc si nevolate pres messenger, ma nejlepsi kvalitu videohovoru a neplatite nic, moje pritelkyne je z tramtarie a pracuje v jine tramtarii, takze je to jedine spojeni, ktere ted spolu mame. Muzete si volat hodiny dokud se jednomu nevybije telefon, takze klidne 10h v kuse s normalnim telefonem, s iphonem jen 4h.

V ruskojazyčných oblastech má skoro každý v telefonu Viber. Messenger se tam moc nepoužívá.

etien

Samozřejmě spolu komunikujeme přes Viber nebo Skype. Telefonujeme si jen ve výjimečných případech.

111®
hodnocení

0x

může používat zabezpečení Kašperský a ten je ochoten poslta data přes půl světa..

hodnocení

0x
Existují předplacené služby VOIP. Z těch se do ciziny volá za pakatel. Před nástupem skype a dalších IM protokolů to byla jediná možnost jak si zavolat přes půl světa a nezruinovat se.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]