Nejste přihlášen/a.
Tak je celkem pravděpodobné, že občas se něco spálí či že to odejde... Nebyl bych z toho tak vykulenej..
Prostě to tak je...
Celkem je tedy i fajn, když se nic vážného nestane...
Zažil jsem jak vyhořel zdroj od renomované firmy a oprava stála 100.000 ...
Hoří automobily Tesla ... Ty jsou zrovna americký šmejd... Články v Tesle nejsou vyráběny Číně...
Osobně bych nabíječku v záruční době reklamoval s tím, že byla možnost požáru-ať dodejci i prodejci trochu zatlačí na kvalitu od rádobyvýrobců v soudružské Číně. Pár vyhořelých nabíječek na mobil, zdrojů z mikrovlnky, televizí, rádií, indukčních varných desek, mixerů atd. jsem už viděl a drtivá většina čínská "Si Ťin-pchingova pomsta".
Pokud dodejce - procejce a jejich tlačení - pokud si připlatí, dostanou vyšší kvalitu. Myslíte si, že v ČR existuje výrobce, která dokáže vyrobit alespoň papírovou krabičku na nabíječku a dodat ji do Číny za cenu, za kterou dodá Čína nabíječku i s krabičkou a dopravou?
ra252-osobně jsem neviděl "současný" čínský výrobek nebo jeho část, která vydržela déle jak tři-čtyři roky. Vyjimka by se možná našla, ale souhlasím s tím, že to může ovlivnit i výrobce spotřebiče jakožto celku (u elektroniky apod. určitě). O dopadu na životní prostředí se ani zmiňovat nebudu.. Vím že se dá vyrobit i kvalitní výrobek-nedávno jsme v práci měnili japonský frekvenční měnič od Mitsubishi, který sloužil 24 let a to byl v poměrně vlhkém prostředí. "Bouchly" elektrolytické kondenzátory a vyhořel i kus tištěného spoje. Každopádně je to o nás lidech a "radosti" hned po záruční době jít nakoupit další skvělý výrobek..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.