Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

DVB-T2 usb tuner

Od: stanleyrihak* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den

Potřeboval bych poradit jaký USB tuner DVB-T2 si koupit do svého notebooku. Mám v merku 3 favority

- Evolveo Sigma T2

- ALMA mini TV

- Maxxo DVB-T2

Když se na internetu kouknu na recenze tak bych nekoupil nic :( Potřebuji to pouze na přehrávání TV a žádné nahrávání, atd. Máte někdo s něčím takovým zkušenosti?

Doposut používám, myslím že se to jmenuje AVERmedia (je ale pouze DVB-T) ale jsem s ním celkem spokojen.

Poraďte do čeho jít nebo mi porďte něco jiného?

Děkuji za názory

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

0x

tak si pořiď stejný AverMedia ale na DVB-T2. Myslím že lepší není, mám ještě Evolveo ale to má menu anglické...a pořiď si dvoutuner, můžeš koukat i nahrávat. Mám jak AverMedia jednotuner, tak Evolveo dvoutuner a tento umí nahrávat z obou tunerů současně

hodnocení

0x

Já používám tento Maxxo DVB-T2 HEVC Mobile, ale musí se k němu přikoupit redukce, protože má micro USB výstup.

Rovněž mám Maxxo. Důvodem bylo nejrychlejší přepínání mezi kanály multiplexu. U některých značek se čekalo i trojnásobnou dobu. Ostatní blbinky mě nezajímaly (internet, time-shift ...). Mám jen 4 měsíce, uvidí se jak dlouho vydrží.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma DVB-T2

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]