Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
Potřeboval bych poradit jaký USB tuner DVB-T2 si koupit do svého notebooku. Mám v merku 3 favority
- Evolveo Sigma T2
- ALMA mini TV
- Maxxo DVB-T2
Když se na internetu kouknu na recenze tak bych nekoupil nic Potřebuji to pouze na přehrávání TV a žádné nahrávání, atd. Máte někdo s něčím takovým zkušenosti?
Doposut používám, myslím že se to jmenuje AVERmedia (je ale pouze DVB-T) ale jsem s ním celkem spokojen.
Poraďte do čeho jít nebo mi porďte něco jiného?
Děkuji za názory
tak si pořiď stejný AverMedia ale na DVB-T2. Myslím že lepší není, mám ještě Evolveo ale to má menu anglické...a pořiď si dvoutuner, můžeš koukat i nahrávat. Mám jak AverMedia jednotuner, tak Evolveo dvoutuner a tento umí nahrávat z obou tunerů současně
Já používám tento Maxxo DVB-T2 HEVC Mobile, ale musí se k němu přikoupit redukce, protože má micro USB výstup.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.