Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupě mobilu

Od: pepa02 odpovědí: 8 změna:
8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Xiaomi Redmi Note 8T

Před měsícem koupeno spokojenost. Souhlasím :) za cenu dost dobrý. :)

lee*
Měla jsem redmi note 6, teď mám note 7 a další bude opět Xiaomi. Za ty peníze super telefony. Vyfasovala jsem firemní "je@ku" Samsung za podobné peníze a leží v šuplíku. Hrozný kšunt - displej, rychlost, zasekávání
olinl

lee: napiš prosím typ je@ky od Samsungu, ať je možnost porovnat/hodnotit. Dík

destik*
hodnocení

2x

Zdravím, mobilů do 5000Kč je na výběr hodně, takže záleží na tom, jakou preferujete značku, design... Doporučoval bych nějaký Samsung, mají pěkné kousky za takovou cenu. Například Samsung a50 - dobře vybavený mobil za tuto cenu.

No krom toho že u samsungu platíš víc za značku jak za vybavení tak ok. Dneska je lepší xiaomi.. Recenze jsou jasně lepší jak u samsungů a levnější.

destik*
hodnocení

0x

Xiaomi odesílá data dco Číny...

Ačkoli člověk neví ani u jiných značek co se děje s jejich daty :(

Nehroť to. To že sis přečetl titulek na seznamu nic neznamená. Navíc to není myslím ještě potvrzený. A nevím nějak extra co přesně odesílají, ale při prvním spuštění mobilu dáváš povolení odesílat data..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]