Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Různé ceny smartphonů

Od: morena odpovědí: 24 změna:
Zdravím, chtěla bych si koupit nový mobil a jelikož se moc neorientuji v cenách, projela jsem internet a zjistila, že na můj vybraný model jsou různé ceny. Třeba na heuréce začíná od 16.000 ale je tam i za 24.000. Parametry má všechny stejné, jediná odlišnost je barva. Nejdražší je bílý nejlevnější černý. Je to opravdu jen tou barvou nebo mi něco uniká? Není ani rozbalený ani použitý, nic. Nechápu to. Může se pouze barvou tolik lišit cena? Děkuji Linda

24 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

re4zon
hodnocení

1x
Telefony prodava krome solidnich obchodu i spousta prekupniku, to budou prave ty nejlevnejsi nabidky. Vetsinou jsou to telefony pochazejici buh vi odkud, casto i pouzite a repasovane, coz vam nikdo nerekne. Takove obchody pak neuznavaji reklamace a oficialni servis vam zarucni opravu taky neprovede. Takze si dobre rozmyslete, odkud koupite, kvuli usetrenym par tisicum pak taky muzete mit nefunkcni tezitko.
Na heurece musite cist hodnoceni jednotlivych obchodu v diskusi, spatny obchod tam ma hromadu komentaru o zamitani reklamaci. Samotne hodnoceni v procentech vam nic nerekne.
morena
hodnocení

Děkuji za odpověď, recenze také čtu pečlivě
re4zon
Ne recenze, ale diskusi. Recenze napise spousta lidi a hned jak jim telefon dorazi, ale do diskuse napisou vetsinou jen ti kdo museli neco resit, napriklad reklamaci. Hromady obchodu maji 98÷ kladnych recenzi a pritom jsou to podvodnici. Navic, heureka je placena a necini ji problem mazat za uplatu komentare...
motak
Dejte důkaz,že heureka za úplatu maže komentáře. Dam vám 10 tisíc.
re4zon
Nevim, proc bych to delal. A za druhou cast dekuju, kde si je mam vyzvednout?
motak
Tak evidentně tady lzete,že heureka za úplatu maze komentáře. Jednodušší lidé tomu ještě uveri
re4zon
Logika asi nebude vasi silnou strankou. S temi penezi bude co?

@re4zon a ten důkaz už jste předložil, že chcete odměnu? :) já si teda žádného důkazu nevšiml, jen vašeho tvrzení :)

re4zon
Ja si zas nevsiml, ze by v danem prispevku byla nejaka podminka.
berger*

Motak,dejte mu deset tisíc,když jste slíbil. Třeba pilin od cirkuly anebo koleček z děrovačky...*smich*

motak
Tady máte 10 tisíc. Spokojen? Klasika, tvrdit nesmysly a místo dukazu slovickarit. Jak malej fracek.
mark213
Re4zon jsi prostě lhář a ještě jsi na to hrdý... A takový materiál tu rozdává rady

007cz
hodnocení

1x

Pes je zakopán tady.

Distribuce

Výrobek z oficiální distribuce je možné reklamovat v jakémkoliv autorizovaném servisu. Případná reklamace výrobku, který pochází z distribuce EU, nebo mimo EU, musí být vyřizována přímo u prodejce, kde byl výrobek zakoupen.

vas-mobil.cz/...

morena
hodnocení

Aha to je asi ono, děkuji. A ještě se blbě zeptám, je nějak telefon znevýhodněn krom teda té reklamace? Co jsem pročetla tak vše sedí jak má. Těch 6000 navíc je pro mě docela dost ale zase nechci koupit problémový křáp. Fakt jsem v tomto mimo :/
007cz

Osobní zkušenost nemám, kupuji raději jen ofic. distribuce. Slyšel jsem názor že ten "EU" není tak dobře softwarově vyladěn /pomalejší, záseky atd/...takže neporadím.

re4zon
Ani v jednom z techto obchodu bych telefon nekoupil. Jeden pro me neni duveryhodny, druhy je predrazeny. Nejlevnejsi solidni obchod u tohoto modelu je na heurece max shop a mironet. Nebo to fakt vemte u nektereho oficialniho prodejce z odkazu vyse, sice draz, ale samsung vam da 6 tisic zpatky..
motak
Když budete reklamovat u takového prodejce,tak reklamace bude pro něj vždy ztráta,kterou musí dát z vlastni kapsy. Tak si tipnete,jak se asi k reklamaci bude stavět...
007cz

max shop i mironet nabízí distribuci eu

morena
hodnocení

Děkuji mooc všem za odpovědi, budu tedy raději ještě šetřit a koupím na ofiko ať jsem v klidu.
mark213
A na okraj zvažte zda by Xiaomi Mi 9T s lepším poměrem cena výkon nebyl lepsi volbou než celkové předražený Samsung... To jen na okraj :) Mnoho zdaru.

morena
hodnocení

Děkuji za odpověď, chtěla jsem hlavně telefon s tím nejlepším foťákem. Vybírala jsem opravdu dlouho a pečlivě no a tento model z toho vyšel prostě nejlépe.

hodnocení

0x
Paměti ram a uživatelská paměť určitě stejné nebudou. To by v tom tak velký rozdíl v ceně nebyl. Je tu sice teoretická možnost že jeden kus pochází z objednávky před devalvací koruny a druhý za novou cenu ale moc tomu nevěřím. Koruna se propadla vůči dolaru o víc jak 10% a to se určitě do cen promitne.
morena
hodnocení

Děkuji za odpověď. Jestli se Vám bude chtít, můžete se podívat co jsem já přehlídla?
datart.cz/...
a
vas-mobil.cz/...

motak
hodnocení

0x
Pokud chcete využít aktuální cashback, tam je docela jasne,kde nakupovat samsung-bonus.eu/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]