Dobrý den, mám cca 1 rok starý mobil a nepamatuju si heslo a ani účet Google na kterém jsem byl ze zařízení naposledy prihlášen a nevím jak se dostat dovnitř. Zkoušel jsem tovární reset, ale i tak to po mě chce heslo nebo ověření účtu Google, který si také nepamatuju protože jsem si zakládal nový, nevíte jak pomoci? Jinak mobil je Honor 8X. Předem děkuji za odpověď.
tento a následující . ALE! Jsou v angličtině a všemi těmito postupy dojde k vymazání všech dat a nastavení telefonu! Je třeba to vyzkoušet, dvakrát jsem takto podle YouTube odblokovával telefon a v jednom případě se mi to podařilo až podle cca 10. návodu. Takže přeji hodně trpělivosti.
@juraja proč denně? Někdo si při prvním spuštění mobilu založí "nutný" účet od Googlu a pak ho znovu nikde zadávat nemusí. Proč bych ho měl do telefonu zadávat denně? V každém případě je chyba si to nezapamatovat nebo nepoznamenat, ale stát se to rozhodně může a stává se to dost často.
Do telefonu heslo nezadávám, za prvé to zdržuje, za druhé telefon nikde nenechávám, za třetí tam není nic důležitého. Nepoužívám mobil k placení (na to mám kartu).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.