Nejste přihlášen/a.
Chci se zeptat kolik apmér by mělo být pro napájení autoradia.vím že to bude u každého jinak.dyžtak poraďtě přibližně jinak jak se to dá zjistit
Tady záleží na zátěži (reproduktorech) a na výkonu zesilovače v rádiu.
Mám doma autorádio (postarší, na kazety), které si při rozumné hlasitosti vezme 0,5A.
Pak mám taky rádio, které stačí zapnout a bez reproduktorů si vezme samotné 0,8A (nové rádio, LED display, elektronika...)
Pro takový běžný chod autorádia by mohl stačit 4A zdroj.
Co jsem měřil autorádio Panasonic co mám teď v autě a 4x 40W reproduktory, tak při docela vysoké hlasitosti si bralo kolel 3A
doplněno 10.01.13 16:03: Napište o jaké autorádio se jedná, jaké k němu máte reproduktory a kde je chcete poslouchat
mihi.. to jsem chtěl vědět jinak díky za pomoc tady tohle bych chtěl připojit elektro.bazos.cz/... a ktomu subwoofer můůže mít max 100w
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.