Dobrý den, vyfotil jsem pár fotek na mobilu a chtěl to přeposlat dále. Označil jsem tedy všechny foto, ale dotyčným to přišlo rozházeně. Vůbec to nebylo postupně podle toho jak jsem fotil. Proč? Jak to nastavit aby to odeslalo postupně? Děkuji pokud někdo ví
Pokud budete tak tajemný a ani nám nenapíšete, jak jste mu je poslal, tak vám těžko někdo poradí. Jistota je zabalit do archivu, hodit na nějaký server a poslat odkaz. Potom zůstanou i názvy a všechny údaje o času pořízení, takže není problém si fotky seřadit dle potřeby. EDIT: ok už to vidím, whatsapp. Označil jste je v galerii a sdílel whatsappem, nebo je poslal přímo z WhatsAppu?
Tak to se musíš zeptat systému. Možná odešly postupně, ale systém příjemce to vidí jinak. Fotka má asi v názvu čas pořízení. Příjemce si to musí seřadit což ve Whatsapp asi nejde. Odesilej po jedné fotce, pak to asi bude fungovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.