Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

WhatsApp - sdileni fotografii

Od: rotorod® odpovědí: 3 změna:
Dobrý den, vyfotil jsem pár fotek na mobilu a chtěl to přeposlat dále. Označil jsem tedy všechny foto, ale dotyčným to přišlo rozházeně. Vůbec to nebylo postupně podle toho jak jsem fotil. Proč? Jak to nastavit aby to odeslalo postupně?
Děkuji pokud někdo ví

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Pokud budete tak tajemný a ani nám nenapíšete, jak jste mu je poslal, tak vám těžko někdo poradí.
Jistota je zabalit do archivu, hodit na nějaký server a poslat odkaz. Potom zůstanou i názvy a všechny údaje o času pořízení, takže není problém si fotky seřadit dle potřeby.
EDIT: ok už to vidím, whatsapp. Označil jste je v galerii a sdílel whatsappem, nebo je poslal přímo z WhatsAppu?

priklad1*
hodnocení

1x

Tak to se musíš zeptat systému. Možná odešly postupně, ale systém příjemce to vidí jinak. Fotka má asi v názvu čas pořízení. Příjemce si to musí seřadit což ve Whatsapp asi nejde. Odesilej po jedné fotce, pak to asi bude fungovat.

hodnocení

Iznačil v galerii a sdilel. Tak to je škoda a blbý když si to whatsapp sám přehazuje

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]