Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevidím mobil v notebooku

Od: ivosisko® odpovědí: 6 změna:
Po nějaké době jsem potřeboval svůj Huawei P8 Lite připojit k notebooku s Win10/64 a po připojení k USB portu nenastala žádná reakce (pouze se spustilo nabíjení). Kde bych mohl něco nastavit tak, aby se mi mobil objevil v Průzkumníku notebooku a já mohl přesouvat soubory?Díky za rady.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Máš správný kabel? Některé kabely umí jen nabíjet. Nic víc.
hodnocení

Já sice nepoznám který je který, ale vyzkoušel jsem 3 různé, tak si myslím, že některý z nich (ne-li všechny) bude správný.

hodnocení

3x
Stáhnout "roletku" na mobilu (horní okraj obrazovky směrem dolů) a zvolit Přenos souborů
doplněno 10.05.20 21:51: Já mám dva telefony Huawei a po stáhnutí roletky ten výběr mám tak, jak jsem psal.
Ovšem mám starší verzi Win.
hodnocení

To mi umožní pouze činnost v HiSuite, ale mobil se neprojeví v Průzkumníku jako další disk počítače a nedosáhnu na soubory v notebooku

hodnocení

0x
Setkal jsem se s tím u XiaomiA3.taky se žádný dialog pro volbu možnosti připojení neobjevil. Počítač sice mobil vidí ale nevidí do něj. Dialog jsem nakonec aktivoval až někde v menu kde to standartně nabízelo komunikaci s okolím jen přes bluetooth. Teprve rozkliknutím toho, se zobrazily volby spuštění režimu PTP.

hodnocení

0x

Vykašli se na kabel a připoj se přes WiFi router. Do mobilu stáhneš aplikaci AirMore a řídíš se jejími pokyny. Na počítač se nic neinstaluje. Na youtube jsou videa, např. toto.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]