Nejste přihlášen/a.
Dnes jsem byl u tety, chtěl jsem jí tam šoupnout, do televize set-top box. Zapojím, ladím kanály ale stále není signál. Znamená to, že na obyčejnou anténu, kterou si koupím bez vázaných měsíčních plateb už nic nechytím? Jak je to dnes, je už nutné mít kabelovku nebo satelit? Máme doma kabelovku, takže jsem dlouhé roky tyhle věci neřešil, jaký je prosím současný stav věcí? Děkuji.
Zapojím, ladím kanály ale stále není signál , no to je sice pěkný , ale zapojil jste co odud a kam, jak je propojena TV se STB? Ladíte a na čem prosím ladíte? Je TV přepnuta na správný zdroj signálu? SCART, HDMI?
STB je propojeno s TV, přiloženým HDMI kabelem. STB je zapojen do sítě. Na dálkovém ovladači k STB zadám automatické ladění kanálů...nic se nenajde a zobrazuje tv nápis pouze "není signál".
se starým ovladačem k čemu? nenapadlo vás u ovladače STB vyměnit baterie? nastavil jste STB korektně krok po kroku, stát, jazyk, podle návodu? nebo si myslíte že řipojit a hned ladit jde?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.