Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Monitor místo TV

Od: colpix odpovědí: 13 změna:

Zdravím,je možné k satelitnímu přijímači připojit místo televize monitor?Případně jaký a jak?Děkuji.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Ano, je. Jakýkoliv s odpovídajícím vstupem (předpokládám HDMI) a reproduktory, ať to máte i se zvukem.
colpix
hodnocení

Děkuji,neuvědomil jsem si ten zvuk.

priklad1*
hodnocení

2x

A proč by nešlo. Když bude mít monitor svůj vstup HDMI a svoje reproduktory tak na 100%. Předpokládám, že satelit má výstup HDMI.

A pokud ne a bude mít třeba vstup VGA tak to zajistí redukce. Hledej příspěvek Co je to za kabel.

priklad1*

Od Suzimon

colpix
hodnocení

Díky,ještě nemám nic,odešla mi televize,tak se rozhoduji co koupit,pozemní signál u nás není,takže televizi schopnou zpracovat signál nepotřebuji.

priklad1*

Redukce zajistí i zvuk.

Kdyby jsi měl TV tak by jsi musel platit poplatek. Za satelit a monitor asi ne.

colpix
hodnocení

Na poplatku mi nezáleží,ale nesouhlasím,vlastním "zařízení schopné přijímat družicový tel.signál",musím platit.

priklad1*

Přít se nebudu. Jen si pamatuji různé dohady. Třeba příjem přes internet.

Pokud by to měl být nový monitor vybrat s HDMI a s reproduktory. Jakýkoliv starší lze redukcí za pár babek přizpůsobit i se zvukem.

jofa*

Samozřejmě, že musí. 135Kč + 119 Kč servisní poplatek (pokud je satelit).

priklad1*
hodnocení

0x

Ani ne za 100 Kč

aliexpress.com/...

A ten zvuk z toho dostane jak?!
Navíc píše že zatím monitor nemá, a předpokládám že dnes koupí monitor s HDMI, tak proč redukci?
priklad1*

Protože jsem ten příspěvek omylem před tím vložil jinam a nepročítal jsem že bude kupovat monitor s HDMI. Pochopitelně taky s reproduktory. Jinak u té redukce je zvuk z HDMI vyveden. Jsi spokojen

A vidím že toho moc víš. Kdepak se zmínil co chce koupit.

colpix
hodnocení

Všem děkuji,i z těch vašich třenic se dá poučit,colpix.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]