Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oprava indukční varné desky

Od: mazartka odpovědí: 13 změna:

Dobrý den, dnes se mi stala taková nemylá věc a to že mi nechca spadla sklenička s kořením na indukční varnou desku. Po nárazu prasklo sklo indukční varné desky. Chtěla jsem se zeptat, je možné toto sklo vyměnít nebo je to na koupi nového varné desky?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Lze, ale pravděpodobně se to nevyplatí.

re4zon
hodnocení

2x
Nahodou vam to muzu rict zcela presne, protoze tuto desku mam a v rodine jsme meli jeste jednu, nez ji majitelka pred tremi lety rozbila tak jako vy. Vyjadreni servisaka - opravit lze, vykaslete se na to a kupte novou, nema to cenove smysl. Takze ji tu mam prasklou na dily, kdyby mi umrela elektronika.

hop®
hodnocení

0x

Sklo lze většinou vyměnit. Vzhledem k utajení značky a typu desky nemohu odpovědět podrobněji...

hodnocení

0x

Viděl jsem reklamu na opravnou sadu - byla na mobily i poškrábané autosklo.

Zda by fungovala v tomto případě nevím.

hodnocení

0x

Nahlas pojišťovně jako pojistnou událost z pojištění domácnosti, připojištění skel. Dostaneš novou varnou desku.

Pokud pojištěnou domácnost nemáš, tak máš smolíka. Mimochodem, používání prasklé může být nebezpečné.

jan*
A to pojišťovna nebude zjišťovat podrobnosti a případné foto rozbitého skla? Mám stejný problém ale má indukci za 35 tis a nevim jestli by to prošlo

Opravdu se mi nechce studovat pojistné podmínky všech pojišťoven, ale co si pamatuju tak tam bývá "z libovolné příčiny".

mazartka
hodnocení

0x

Je to Elektrolux EHH6340FSK.

Oprava indukční varné desky

hodnocení

0x
Samostatnou sklokeramickou desku není problém vyměnit, většinou ji i výrobci jako náhradní díl dodávají. Jen počítejte s tím, že její cena je poněkud vyšší. Neznám přímo ceny náhradních dílů u Electrolux, ale běžně se ceny těchto desek pohybují v rozmezí 2.000-4.000,-Kč. Samozřejmě existují i dražší. To udané rozmezí platí pro běžné typy desek.

Pokud to platí pojišťovna, tak je to celkem jedno kolik stojí.

pro arne1
Osobně také máme pojištění domácnosti, ale praxe je taková (alespoň co vím o lidech z mého okolí), že pojištění domácnosti mají tak 3 lidé z 10.

Jejich problém. Takové prodloužení záruky na výrobky také není špatná věc.

stefan67
hodnocení

0x

výměna skla varné desky je jednoduchá , stačí vypnout jistič a povolit pár šroubků po stranách,

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]