Nejste přihlášen/a.
JAK stáhnout nové schéma do n.6300,pokud možno podrobnější popis.Moc děkuji.Verča.
A jaká by to měla být schémata? Chtělo by to napsat nějaký tematický okruh...
No prostě si stáhnete nějaká schémata (nejčastěji ve formátu *jar) do PC a poté je přesunete do mobilu.Existují 3 způsoby.Přes UBS kabel,čtečku paměťových karet nebo bluetooth...
Jak ale napsal kolega,jde to i přes mobilní prohlížeč.Chtělo by to upřesnit dotaz...
Nebo existují programy,přes které si můžete vyrobit konkrétní schéma přímo na míru podle svých představ...
Nšel jsem schémata v zipu,rozbalil jsem je a stáhnul do mobilu.A nejde to,píše to že nepodporuje tento formát! Kde dělám chybu?
Do mobilu jsi přesunul ZIP archiv nebo jednotlivá schemata?
V jakém formátu jsou ta schémata?
doplněno 13.01.10 18:22:Zatím jediné co mě tak napadá je,že sis stáhnul nějaká schémata třeba na Symbian (formát *sis nebo *sisx) a tvoje Nokie Symbian nemá...
Nic víc mě zatím nenapadlo...
doplněno 13.01.10 18:23:Odkud jsi stahoval? Mohl bys sem vložit ten odkaz...?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.