Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

YouTube nenajde film na TV

Od: paboz® odpovědí: 15 změna:

zdravim.Vi nekdo vysvetlit kde je chyba,nebo co delam spatne?

Na PC na You Tube si najdu film vyzkousim zda se prehrava ,nasledne ho zadam na set boxu ktery ma funkci You tube a tam neni nalezen.Uspesnost bych odhadnul na 50%

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Protože máte settopbox s osekaným youtube, kde nejde přehrát zdaleka vše. Už jsem se s takovým taky setkal, bylo to prakticky k ničemu. To radši koupit Android box s plnokrevnou, youtube aplikací.

Přesně tak. Je to k ničemu.

hodnocení

Hm,tak zena mela pravdu ze se ji ta krabicka zda ponekud mala*smich*

dik za potvrzeni

priklad1*

Copak ženská. Ta má vždycky pravdu. Ale třeba STB velikosti půlky krabičky od sirek je plně funkční. Copak to máš za Android box. Nemá náhodou Android TV

@priklad1 to právě určitě nemá, protože kdyby měl Android box (s Android TV), tak tam má normální YouTube aplikaci, na které přehraje cokoliv. Tohle bude nějaký pseudoyoutube na levném dvb-t2 settopboxu :)
priklad1*

Pokud vím tak YouTube Je na Google Play takže není problém aktualizovat. Pravda je, že Google pozná do jakého přístroje chci něco nahrát. Proto jsou aplikace pro Android TV silně omezené. Nedovolí mi nahrát do tabletu aplikaci určenou pro mobil. Možná do jiného který má SIM. Takže nevím zda Google netestuje typ Android boxu a verzi Androidu.

Však říkám, že to nebude Android box, protože tam by plnohodnotná a funkční verze YouTube byla a šla aktualizovat. Některé levné settopboxy bez operačního systému se ale chlubí tím, že umí youtube, přitom je tam jakási osekaná, prakticky nepoužitelná verze, a to je případ tazatele.

hodnocení

je koupeny na Aliku.Primarne slo o koupi nejlevnejsiho set boxu k starsimu TV.Kdyz tam byl o 30kc drazsi a uvedeno ze ma you Tube tak jsem ho vzal.

priklad1*

Komu to trochu myslí tak napíše typ. Mohu se jen domýšet že YouTube je předinstalované, takže staré. A co Google Play. To tam není, nebo nejde instalovat.

inspa*

Koukám opravdu nepřekonatelný problém tu za celou tu dobu uvést co je to zač, výrobce, model. Ale to bysme se posunuli k řešení problému. Vy očividně jen chcete testovat, jak ostatním fungují křišťálové koule.

hodnocení

dal jsem se do hledani Typu.A nasel jsem tohle

Model:V made 7T10E K serises

SW: 7T10ER836650A111

HM: 20200317V1.0

nevim zda to co pomuze

hodnocení

0x
Tak si ho stáhni do mobilu a pošli ho tam luftem :)

inspa*
hodnocení

0x

To je neco takoveho?

alibaba.com/...

Jak to mate pripojene k internetu?

hodnocení

z routru kablem

priklad1*
hodnocení

0x

To není žádný Android box, ale STB s nějakým mizerným YouTube takže aktualizace, pokud výrobce nevydá nové Firmware a to jistě nevydá, je prostě nemožná

cnszjn.en.made-in-china.c/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]