Nejste přihlášen/a.
dobrý den dnes sem si zakoupil kartu skylink standard HD M7 prodali me ji v obchode jako za nejnovejší kartu od Skylinku, říkaly že musim registrovat kartu za 1000 kč a zapalti servisni poplatek ve výši 328 kč ročne pro základní programy, SK a CZ ale já sem to po vložení do přijimače zapnul přeinstaloval a televize mi beží jak s praku, proto se ptám je to POTŘEBA REGISTROVAT? nebo nemusím? popřípadě proč registrovat když to jde i bez registrace?
Teď ti jede promo-režim. Tento funguje od vložení karty po dobu 20-ti dnů (u nových karet to snad je pouze 10 dnů).
Takže až ti přestanou programy fungovat, tak musíš provést registraci.
Registrací si zajistíš programy, za které se "nevybírá měsíční poplatek".
Pokud programy nepojedou, tak musíš ještě zaplatit servisní poplatek.
Dále si můžeš předplatit různé programy z jejich balíčkové nabídky.
Prostuduj si informace, které byly přiložené u karty. Tam budou přesné informace.
Možná že jsem se v něčem spletl.
já vám dobře radím rychle se zaregistrovat, dokud máte signál. Jak vám zhasne signál, pak už jej registrací neoživíte. Budete muset zatelefonovat na kontaktní centrum Skylinku, aby vám ho oživili oni.
A můžu vám z vlastní zkušenosti říct, že telefonovat na kontaktní centrum Skylinku je hodně tvrdá zkouška trpělivosti.
Udělejte to přesně podle návodu, který jste dostal s kartou. Nejdřív se musíte zaregistrovat sám, jako osoba, budou po Vás chtít číslo, pod kterým jste zaregistrován, pod kterým platíte TV poplatek. Bez toho aniž by jste se zaregistroval, nezaregistrujete kartu.
Serpo asi platit nebudete muset po dobu jednoho roku od registrace. Alespoň karta výměna to tak měla. Po vložení do satelitního přijímače, přepněte na CT, a během několika minut Vám naskočí všechny ty promo programy. Asi na 14 dní.
Je to vše v návodu a i na internetu dobře popsané, kromě jediného: že pokud nejste přihlášen, nepřihlásíte kartu. O tom se tam nikde nepíše, alespoň já jsem to nikde nenašel. Čerstvá zkušenost z této soboty, kdy jsem jednu kartu Skylink Cryptoworks měnil za kartu Výměna. Přestala fungovat, asi ji odpojili.
Moc se neraduj s tou novou kartou M7. Podle Skylinku bude tato karta do budoucna funkční pouze s originální čtečkou Irdeto. Takže pokud nemáš takový satelit, budeš shánět modul Irdeto a pokud satelit nemá slot pro modul, koupíš nový satelit.
doplněno 09.04.13 15:53:A kdyby se někdo chtěl zbavit Cryptoworks karty Cslink nebo Skylink již registrované, ovšem bez registrace Výměny, tak mám zájem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.