Ahoj, naskytl se mi tu zvláštní problém. Mám tablet a fungoval vždy v pohodě. Jenomže potom mi úložiště v aplikacích zabralo tolik místa, že jsem nějaké musel odstranit. Potom jsem ale zjistil, že úložiště v aplikacích neodpovídá aplikacím které v tabletu mám. Např. Dřív se tam vešlo o mnoho víc věcí než teď. Teď tam mám pár malých aplikací. Jak na obrázku prostě vidíte sami, aplikace z nějakého důvodu zabírají 6gb místa. Neví někdo co s tím? P. S. Úložiště čistím vždy pravidelně.
Potrebujete vymazať dáta,ktoré si aplikácie načítavali a uložili. Niečo ako história prehliadania. Robí sa to u každej aplikácii samostatne.
doplněno 03.05.20 10:01:
Kliknete si na nastavenia,potom na aplikácie,ďalej na danú aplikáciu,ďalej na jej úložište,ďalej na vyrovnávaciu medzipamäť alebo len medzipamäť a vymažete ju. Jej hodnota sa zmení na nulu a uvoľní sa miesto v pamäti alebo na karte.
Kdybych měl takový problém já tak bych provedl ,,Tovární nastavení " a pokud by to moc nepomohlo tak už jenom ,, Hard reset ". Na you tube je jistě návod pro tvůj model .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.