Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak přenést fotky z mobilu do PC

Od: maddy* odpovědí: 4 změna:

MÁM SAMSUNG GT-S5230. POSTUPUJU TAKTO.PROPOJÍM PC S MOBILEM USB, U FOTEK ZADÁM TISK PŘES USB A POŘÁD MI TO DÁVÁ "CHYBA TISKÁRNY".. V PC MÁM NAINSTALOVANÝ SAMSUNG NEW PC STUDIO A NIC Z TOHO MĚ NIKAM NEPUSTÍ...KDE JE CHYBA? KDYŽ PROPOJÍM USB S PC, NEOBJEVÍ SE NA PC NIC...

doplněno 15.01.10 16:33:

DÍKY ZA VŠECHZNY ODPOVĚDI,ALE NEJDE TO NIJAK. DOVOLALA JSEM SE NA OPERÁTORA SAMSUNGU A DLE VŠEHO MÁM SHIT-MOBIL!

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pearmonik*
hodnocení

2x

to bys mel primo videt jako externi disk kdyz kliknes na tento pocitac po pripojeni mobilu, tak to bezne funguje u 99,9% zarizeni. Pokud ne tak nemas asi spravne naistalovane ovladace k mobilu, ty najdes primo u vyrobce na webu ( samsung.com/... pro svuj typ telefonu a taky si je nejspis dostal na cd. S tiskem tam nic nezkousej to s ulozenim do pc prilis nesouvisi

hodnocení

0x

Tento samsung nepoznám, ale podle specifikace má mikroSD kartu a Bluetooth . Neznám ani tvůj PC. Jedna možnost je vybrat SD kartu a v čtečce ji přečíst, v průzkumníku se objeví jako další disk, a z něho normálně přesunout do tvého "skladu" fotek. Druhá možnost by byla posílat fotky přes BT.

Neboj se, způsobů je více, určitě si najdeš ten, který ti bude nejvíce vyhovovat...Mnoho zdaru

hodnocení

0x

fotky se přenášejí v Nortoncommanderu a nikoli tiskem ale klávesou F6 mezi jednotlivými okny commanderu, kde na jedné straně (okně) je PC a na druhé je paměť telefonu (paměťová karta). (tedy vše při spojení USB kabelem) :(

jabraka*
hodnocení

0x

Prostě připojíš foťák k PC.Klikneš na start,klik na OBRÁZKY a vyhledáš složku:"nastavitelný disk" a označíš celý obsah a zadáš pravým tlačítkem myši "zkopírovat" otevře se seznam souborů,zvolíš některou složku a klik na "Uložit"

V této složce to bude uloženo.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]