Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zapojit

Od: samurraj® odpovědí: 2 změna:

Zravím.

Potřebuji sloučit dva kanály ze dvou antén. Ještěd kanál 24 a Černá studnice kanál 43

mám napájení k zesilovačům. Ještěď má až moc velký signál, tak jsem zesilovač demontoval u ČS jsem ho nechal, vzhledem k slabému signálu.

Zakoupil jsem slučovač a byly u toho i dvě tlumivky

Teď jak to zapojit, myslím kam naletovat ty tlumivky, jestli tam dát jen jednu nebo obě a kam...

Jak zapojit
Jak zapojit #2

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

3x

na obrázku je slučovač. tlumivky máš 2 pro napíjení dvou zesilovačů a zapojily by se obě od výstupu k TV a pak každá na jedne vstup od antény. Pokud tam bude jen jeden zesík, tak jen jedna tlumivka na ten koax co jde od zesilovače. Druhá se nepoužije. U šroubků jsou pájecí plošky takže na ně a pod šroubek střed koaxu

hodnocení

0x

Tlumivku dáš mezi výstup do TV a vstup od antény se zesilovačem. Ovšem soudím obecně, konkrétně z tvých fotek nelze dovodit. Co je napsáno v Návodu pro ten slučovač? Pokud jsou k němu tlumivky, musí být i návod k jejich zapojení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]