Nejste přihlášen/a.
Vážení rádci a rádkyně. Pračka Elektrolux s bočním vkládáním - po výměně ložisek, mě překvapila podle mě vysoká hladina při máchání - přibližně 4 cm ( v klidu) pod osou hřídele, při otáčení určitě gufero a ložiska jsou pod úrovní hladiny. Myslím, že je i zbytečně velká spotřeba vody. Při praní hladina kousek nad úrovní spodní hrany dvířek. Spínač hladiny 3 - vodiče, hadička průchozí - dokonce jsem ji i zapáskoval.
Prosím jaké máte zkušenosti, informace - jáká výška hladiny při máchání je normální?
děkuji
Nejde mi jen o množství vody, ale o výdrž ložisek a gufera. Je rozdíl pokud voda jen stéká po hřídeli a guferu, než pokud gufero má těsnit několik let vnikání vody s mírným přetlakem do ložisek. Vlny přesahují nad hřídel.
Možná se mýlím, ale nepamatuji vodu do výšky půlky dvířek.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.