Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kapalina na ošetření PCB po namočení

Od: ws odpovědí: 1 změna:

Jakou kapalinou ošetřit desku elektroniky (notebook politý, telefon v kýbli)? Něco jako isopropanol (isopropylalkohol)

1.Existují alternativy (jiné alkoholy, benzín !?)

2.způsob, stačí potřít nebo je nutné nechat nějakou dobu "máčet"

3. Má to cenu? Situace: telefon, který zůstal hodinu ve vodě. Je vysušen. Nezkoušel jsem ho zapínat, nechci nic pokazit, tak se ptám, zda má nějaký smysl nejdřív telefon očistit tím přípravkem až pak ho zkusit zapnout.

4. kde to koupit?

5. kolik je toho potřeba mililitrů na jednu desku průměrného telefonu a kolik to stojí

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

kepler*
hodnocení

0x

Já jsem jednou zprovoznil mobil, který mi spadl do WC, takto: Nejdřív jsem hned vyndal baterku, protože se úplně zbláznil a vibroval jak o dušu. Vykoupal ho v destilované vodě a pak v čistém lihu. Po vysušení normálně fungoval.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]