Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,mám problém a prosím vás o odpověď.
Přes Operu mini 4.2 jsem si v mobilu otevřel adresu m.google.com/youtube a stáhnul jsem si instalační soubor ve formátu sisx.
Má to být aplikace na Youtube v mobilu (pro Symbian).
Zavřel jsem Operu a zahájil instalaci.Po zvolení místa instalace a potvrzení všech dalších věcí se tato aplikace začala instalovat.Po chvíli na mi vyhodila chybovou hlášku : ,, Aplikace není kompatibilní s telefonem.Přesto pokračovat? " Když zvolím NE,instalace se ukončí.Když zvolím ANO,instalace se za okamžik ukončí sama.
Poradí mi prosím někdo,co dělám špatně? Jak tam mám tu aplikaci nainstalovat?
Tuto chybovou hlášku jsem hledal na Googlu,ale nic moc se mi nepodařilo najít.
Děkuji za každou odpověd.
Děkuji vám za odpověď.Tohle jsem právě nechtěl slyšet.Myslel jsem,zda se to třeba nedá nějak obejít.Budu se tedy muset smířit s tím,že už ji tam asi nenainstaluji...
mas i dalsi aplikace na prehravani videii z youtube,treba mobiltubia, je sice horsi, protoze ti vyhleda plno videii co nezvladne prehrat,ale lepsi nez nic. Symbian je cely otravny s instalacemi,hlavne s certifikaty, navic kdyz je ta aplikace freeware, z toho jsem pak naramne spokojeny jak ani ta kvuli pitomeho certifikatu nejede
Děkuji za odpověď.Ostatní aplikace na YouTube už jsem zamozřejmě zkoušel...MobiTubia,EmTube,Youtube for mobile..zkusil jsem už skoro všechno a všude je nějaký problém...
P.S. Pokud vám aplikace hlásí ,,Prošlý certifikát",posuňte v mobilu čas o rok zpátky a poté zkuste znova instalovat.Pokud to tuto hlášku píše stále,přetočte čas zpět ještě o rok.Pokud vám to nahlásí ,,Certifikát je prošlý nebo dosud není v platnosti",přetočil jste čas zase moc.Zkuste si s tím trochu pohrát.
Můžete mi napsat i přes Vnitřní poštu...
BTW : Vy jste rozchodil aplikaci MobiTubia?
jj mi jede oboji a s youtube jsem ale spokojenejsi, pokud je certifikat jen prosly tak posouvejte datum dokud to nevezme, klidne az na 2002, to je bezne, pak se da jeste vypnout kontrola certifikatu v nastaveni,neco takoveho tam je jen to nepomuze u vsech
A můžete mi prosím napsat podrobný návod,jak se vám to podařilo rochodit? Odkud jste stahoval,až po dokončení instalace,popř. i nějaký odkaz... Můžete i klidně vnitřní poštou...
Už přes půl roku se mi nedaří na Nokii N73 nainstalovat žádou aplikaci na YouTube (respektive nefunguje).Ptal jsem se všude.I na 3 forech věnovaných mobilům i přímo Nokii N73.
Budu vám velice vděčný.
Děkuji.
Takže ani jedna aplikace nefunguje...
MobiTubia se spustí,vyhledám video,při otevírání videa mi po pár vteřinách vyhodí chybovou hlášku : File Not Supported!
Při pokusu o otevření té druhé aplikce to na mě vyhodí chybovou hlášku : Menu : Funkce není podporována
Už se pomalu začínám smiřovat s tím,že na Nokii N73 Youtube nerozchodím...
zadny problem,nasel jsem internetovy prohlizec ktery podporuje flash,takze prehraje i vsechna videa na youtube, jen nepodporuje fullscreen ale to jsou detaily. Stahni si Skyfire pro symbian, jen to mozna bude narocnejsi na rychlost telefonu,mi to prilis neseka ale mam procesor 369MHz
Díky za odpověď.Určitě vyzkouším...
Problém je v tom,že já mám procesor pouze 220 MHz,z tohoto důvodu šla Opera mobile 10 beta 2 ihned pryč...
Budu se modlit abych to rozchodil...
jsem si jeste precetl znova co pises a muzu rict ze mobiltubia ti jede zkus jinaci video, ona neumi rozlisit ktere video prehraje jako program od youtube tak se cpe do vseho a prehraje tak tretinu nebo ctvrtinu videi z toho co najde
Děkuji za odpověď.
Tak jsem zkusil asi 20 videí a pořád to samé...
Že by všechny patřily k těm 66,6 % - 75 % procentům,které nepřehraje?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.