Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zvláštní upozornění na emailu

Od: martinvo odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

Dnes mi na e-mail přišlo upozornění, že jsem se na stránku Twitch přihlásil z jiné lokality než obvykle. Konkrétně z Kladna, ale bydlím v Praze. Normálně bych si myslel, že se mi někdo dostal na účet, ale já tu danou aktivitu poznávám, je tam napsán i čas kdy se to stalo, a sedí to, byl jsem to já. Jen mi tam nesedí to Kladno... kde se tam vzalo když jsem se přihlásil z Prahy. Děkuji za všechny odpovědi.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Pustil bych to z hlavy, já zapínám identifikaci místa jen někdy a náhodně a taky mě to ukazuje hlouposti. Je to ale můj záměr. Ale pokud vám na tom záleží, musíte pátrat.

Je to nesmysl. Nedochází jim, že se moho přihlašovat z práce, z kavárny/vinárny, z mobilu, z desktopu ...z dovolené z hotelu... No prudění amerických internetových služeb. Otravují i Google-účty, ...

hodnocení

0x
Nejspíš občas udělá chybu systém.
Mě se občas stává, že v historii přihlašování na Facebooku mám, že jsem se přihlásil v Ostravě, což je ode mě na druhé straně republiky. :)

Systém chybu nedělá, jde o údajně Vaši ochranu ze strany "knihy xichtů". Běžného člověka matoucí. Má Vás upozorňovat, že někdo zneužívá nabouraný účet. V 99% falešné strašení nezohledňující, že se k účtu lze přihlašovat ze spousty zařízení a míst.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]