Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nabíječky piští, vám taky?

Od: polilpol odpovědí: 4 změna:

Ahoj. již od jakživě mě trápí pištění nabíječek na mobilní telefony, pokud jsem zasunuty ve zdi a nenabíjí telefon. Vždy piští. Zkoušel jsem mnoho nabíječek, a když už se nějaká zdála, že by nepištěla, po roce se stejně rozpištěla. Jediné, které nepiští jsou nabíječky od Apple, ale ty stojí velký peníze. Zkoušel jsem originální samsung, Alza power a mnoho dalších. Jakou nabíječku na usb máte vy?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

smode*
hodnocení

4x
Dobrý den. Předpokládám že je Vám kolem 15 let. V takovém věku piští spousta různých zařízení od nabíječek přes počítače až k zářivkám. Stačí si chvíli počkat, okolo 30ky či 40ky se Vám sluch natolik zhorší že nic pištícího určitě neuslyšíte. U jiných obvykle slyšitelných frekvencí bude sluch i nadále zachován.

hodnocení

4x

A proč necháváte nabiječku v zásuvce, když nenabíjí telefon? Je to zbytečné, ani výrobci to nedoporučují.

hodnocení

0x

Mám jich asi 8, různého původu, Apple ani jedna a nepiští ani jedna.

hodnocení

0x
Jednou jsem si koupil origo nabíječku za 300Kč a pišťela tak nahlas že jsem ji musel vyměnit za jinou. Pak jsem koupil další za 50kč na tržnici a kupodivu je tichá až mě to zneklidňuje a to ji mám asi 7 let a stále funguje skvěle což se o jiných říct nedá *zed* . Každopádně to že piští neznamená závadu,způsobuje to rozkmitaný tranzistor spínající VF napětí do malého transformátorku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]