Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou televizi vybrat

Od: markyja® odpovědí: 5 změna:
Dobrý den, prosila bych radu jakou televizi vybrat. Úhlopříčku by měla mít 42", musí se nechat propojit k internetu (máme televizi od T-MOBILE) Cenový strop mám 10000 Kč.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Myslím, že ve Vašem případě klidně postačí, když uvedené požadavky sdělíte prodavači v obchodě. Jiné nároky na přístroj už zřejmě nemáte.
Nedoporučoval bych LG, neboť pozdější řazení programů (pokud neopravili software), je o nervy.
Sdělit své požadavky prodavači elektra v obchodu je to nejhorší, co lze udělat. Velice často prodavač "uvrtá"zákazníka do výrobku, na kterém má největší marži nebo kterého se chce obchod zbavit... Osobně bych vzal větší úhlopříčky, 50"-55", zvyknete si, ale nevím, zda nejste omezená prostorově.
Dle Vašich požadavků:
m.heureka.cz/...
m.heureka.cz/...
m.heureka.cz/...
A tady lahůdka:
m.heureka.cz/...
Ta poslední tv promítá na zeď barvy podle scény, co běží v tv, je to luxus!

fugass*
hodnocení

1x
Pravdu máte Pepane. Syn si vybral v limitované akci samsunga a na prodejně čekal až přijedu z práce a vemem ji. Prodavač ho tam hodinu uvrtával do jiné, pak jsem přijel a hustil to do mě. Nechal jsem ho vykecat a přikyvoval jsem. Pak jsem řekl, tak mi si vemem teda toho samsunga co si vybral syn. Stál 9tis dnes je za 12.
Vzal bych něco z prvních 2 co vybral pepan.

hodnocení

0x
Na mne také hráli habaduru. Kdysi jsem vybíral myčku nádobí cca ve středu, v pátek měl být Black Friday, ceny 10 procent dolů. Přišel prodavač a říká:"Na tuhle myčku sleva nebude:), kupte ji hned." Pak dodal:"Myslím, že máme poslední kus" a vydal se za roh jakoby se podívat po počítače. Za chvíli se vítězoslavně vrátil:"Měl jsem pravdu, je poslední...":)

hodnocení

0x
Je úplně jedno, jakého máte poskytovatele. Televize nemusí mít internet, poněvadž máte setobox od tebe mobile. Jinak já bych volil co největší úhlopříčku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]